Mlha

Mlha

Anotace: ..je jaro :-)

Zahalená mlhou
Když světem plují ve dvou
Nocí k rozednění
Nechce na tom nic měnit

Mlhou zahalená
Od hlavy po kolena
Vínem omámená
Prázdná i celá plná

Závratí polapená
Z paprsků upletená
Láska, která nemá
Hlas a přece není němá

Zahalený mlhou
Naplněný něhou
Toužil po spojení
Teď leží v opojení

Mlhou zahalený
V náručí své ženy
Láskou omámený
Prázdný i celý plný

Závratí polapená
Z paprsků upletená
Láska, která nemá
Hlas a přece není němá

Zahaleni mlhou
Potají jen s něhou
Utíkají světu
Jen říct tu tajnou větu

Kterou nebe šeptá
Oblaků se neptá
Do světa ji křičí
Rosa na jehličí

Ospalí, nocí unavení
Slíbají ze rtů rozednění
Pak celý den do setmění
Dva, na očích celé zemi

Závratí polapená
Z paprsků upletená
Láska, která nemá
Hlas a přece není němá
Autor Jn.s, 06.04.2006
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí