Ten, co se zdá

Ten, co se zdá

Anotace: Jeden ze snů co se zdají, a člověk kvůli nim, chce spát a snít celý život...

Celým mým tělem prošel
Tak jako mráz po zádech
Nečekaně zvláštně vzešel
Aby ztroskotal na nápadech

S fantazií něžně hraje si
Když se mu nechce uteče
Stále nové naděje dává mi
Čas se s ním krásně povleče

Chci být jeho součástí
Neskrývám svou touhu
Chci víc a hodně mi nestačí
Zkouším co ještě mohu

A pak jedné noci zmizí
Nechá mě klidně spát
Vzpomínky jen duši jizví
Sen co přišel si jen hrát

A já mu chtěla věřit
Snad bude se mi někdy zdát
Jen ve snu můžu se svěřit
A své city naplno mu dát
Autor Jitka, 06.04.2006
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí