Tváří tvář

Tváří tvář

Anotace: pochopila jsem, třeba je pozdě....

Já poznala jsem pád a trápení,
Poznala jsem lásky hořké mámení,
Dal jsi mi šanci a já snahu měla,
Na jiného jsem si nevzpomněla,

Hladké ruce, jemná dlaň,
Před okolím mě jimi chraň,
Uchop pevně moje city,
Pro mě jediný teď jsi ty,

Držíš mou tvář a tají se mi dech,
Jako v těch nejtajnějších snech,
To ty jsi on…on moje vše,
Tak proč se co bylo s tím co bude pře?

Tváří tvář já realitě čelím,
Vím s kým se chci líbat pod jmelím,
Už nemusím po večerech brečet,
Na kolenou prosit a poníženě klečet,

Tys byl on, snad ten pravý,
Vše špatné se časem spraví,
A my? My budeme na plno žít,
Tak jak budeš ty a já chtít!
Autor Gamy, 06.04.2006
Přečteno 480x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí