Poslední psaní

Poslední psaní

Anotace: Chtěla bych Ti říct spoustu jiných slov a ještě napsat spoustu slok, pohladit Tě, políbit, schovat se do Tvého obětí,však nepřišlo by Ti to vhod,neprojevil bys dojetí.Tak Ti píšu naposled a budu muset končit,tak Ti píšu naposled, my musíme se loučit

Poslední psaní píšu a potají se loučím,
Poslední psaní píšu Ti a mít ráda jen zkouším.

Za přátelství schovám lásku, co už je Ti do ní,
Za přátelství schovám lásku, nechoď už si pro ní.

Nehledej mě, nebudu tu, nechci už Tě vidět,
Nehledej mě, nebudu tu, měl by si se stydět.

Věřila jsem Ti a bránila Tě a chtěla Ti dát čas,
Věřila jsem Ti a bránila Tě, ale zmizel ´s jak ďas.

Neuměl ´s ani říct mi to, jen ve zprávě si poslal,
Neuměl ´s ani říct mi to, že si se jinam dostal.

Tak dej mi klid a nenič mé srdce, já musím jíti dál,
Tak dej mi klid a nenič mi srdce, když už jiné seš král.

Teď poslední psaní píšu Ti a neboj brečet nebudu,
Teď poslední psaní píšu Ti a nikdá už vedle Tebe nepudu.

Měla bych Ti přát štěstí, lásku a moře životní pohody,
Měla bych Ti přát štěstí, lásku, ale to jsou jen náhody.

Tak prostě měj se, jak chceš a ať se Ti nějak vede,
Tak prostě měj se, jak chceš, nemiluju už Tebe.
Autor grázlík, 07.04.2006
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsem ráda, že se z toho co ču tak nějak dostáváš, fandím ti a držím pěsti k vstupu do nového života. já začínám padat na dno, pomalu a bolestivě...drž se M.

07.04.2006 12:12:00 | Mattyys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí