Z ROZKVETLÉ LOUKY..

Z ROZKVETLÉ LOUKY..

Anotace: Chtěla jsem už dlouho napsat o tom, jak mě někdo položí do něžného obláčku..

Z ROZKVETLÉ LOUKY..

Na rozkvetlé louce dal si květinu mi do vlasů..
Podal ruku, vynesl na křídlech bájných Pegasů..
Položil mě na oblak, pohltil celou jemností..
Na pastelovém výparu šepot sladkých hloupostí.

Když se rozpustila mlha, spadli jsme do měkkosti pampelišek..
Tělo tvé jako andělovo, oči tvé jak bazilišek..
Prostoupil jsi do mě, chlopeň srdce pro tebe otevřena..
Byla ze mě princezna a dnes je ze mě vroucí žena.

Zbyl jen bělostně prostřený klín..
S pronikavou vůní kopretin..
A vůní dalších planých květů..
Co učarovaly světu.
Autor Turmalina, 10.12.2004
Přečteno 591x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí