VYPLAVENÉ TRÁPENÍ

VYPLAVENÉ TRÁPENÍ

Anotace: Zná to asi každý z nás.Okamžik, kdy nás přemůže naše tolik potlačovaná slabost..

VYPLAVENÉ TRÁPENÍ

Stojíš a svět se zastavil..
Zraňuje vtip, co Tě pobavil..
Stojíš a vnitřně ses zlomila,
ve chvíli, kdys hlavu sklopila.
Vím, že strašně bolí to.
Je mi tě vážně moc líto..
Jde z tebe pravý stesk..
Z nebe čistej blesk..
Máš jen plno bolesti a problémů pár trs..
A Ty to marně topíš v moři slaných slz..
Autor Turmalina, 10.12.2004
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí