Podvedená..

Podvedená..

Anotace: .... milovala ho a on jí podved to je ten nejstarší způsob odkopnutí sprostého ale učinného..

Proč psát o lásce???
znamená něco?
pro mě už ne život můj už dávno ztratil smysl,
může za to on a neměl právo
neměl němel stále my to šumí v hlavě jak skořápka mořská
ale ta narozdíl může milovat
miluje moře které jí dalo život
to bychom museli milovat své matky
ale to nedává odpověd
na neznámou otázku proč?
spal s ní a já čekala čekala tak sama.. sama a v té době nevědoucí ale
už opuštěná bezmocná.. a ublížená předem
že bych znala odpověď?
pomsta láska nebo nenávist
ani jedno
jen zlomyslnost z toho čiší..
čistá a tak neposkrvěná.
jako krev z té děvky
sakra proč??
už tu odpověd duchaplnou znát nechci
už nechci poslouchat tvé
chabé výmluvy
sbohem lásko
navždy tvá podvedená a láskou nepoznaná
Autor latybe, 10.12.2004
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí