Konec

Konec

Anotace: Původně psáno pro Verču H., ale to už je stará historie...

Asi se mě přesytila,
já toho mám taky dost
láska ta už pominula,
teď zbyla nám jen lítost.

Proč končí to, není jasné
když sem jí měl vážně rád,
vždyť to bylo všechno krásné,
nemohl jsem ani spát.

Zhasl plamen mezi námi,
co nás oba spojoval,
s naší láskou už je ámen,
rád bych však byl s tebou dál.

Náš vztah už je minulostí,
vzpomínky však žijí dál,
pryč je doba plná zlosti,
návrat zpátky bych si přál.
Autor Richard LaFontaine, 07.04.2006
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mnojo tak už to někdy prostě bývá že..ale hezký..proč ne..

07.04.2006 22:35:00 | Lady Celebrian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí