Zpověď

Zpověď

Anotace: ....

Já říkám,
láska je potvora necitelná.
Její šípy terč vždycky najdou.
Já toužím,
podlehnut ji ve chvíli krátké.
Bez následků na život celý.

Já říkám,
srdce svoje zpátky nedám.
Do míst tak bolestných.
Já toužím,
na začátek století se vrátit.
Nepoučený maléry zažitými.

Já říkám,
sláva a zlato klidu nedodá.
Bohatí sami jednou zůstanou.
Já toužím,
od všeho mamonu trochu mít.
Duši svou i čertu krví upíšu.

Já říkám,
svůj osud nikdo nepřemůže.
Na každého smrt někde čeká.
Já toužím,
ten můj prodat zájemci prvnímu.
Třeba jenom za dvě mince měděné.

Já říkám,
moje slova v rozporu s činy jsou.
Peklo mému životu zatím vládne.
Já toužím,
rozbít ty okovy žhavé.
Sám to ale asi nesvedu...
Autor Modrý Adept, 10.12.2004
Přečteno 520x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí