JEN TY !

JEN TY !

Anotace: No pokud čtete moje díla tak víte že je všechny věnuju jemu....tohle je sice taky pro něj....jenže až po tom kdy to všechno skončil :'(

Každý kousek mě,
touží po tobě.
Teď však nemám nic.
Tak jako karta líc,
otočilo se vše proti nám.
A já už nikdy víc,
tvou lásku nepoznám.

Myslela jsem,
že bude to naopak,
že si najdeš jinou,
a na mě zapomeneš.
Je to ale jinak,
A není to sen.
To já chtěla začít jinde,
však špatně jsem dopadla,
a po ztrátě kterou jsem utrpěla,
jsem teprve pochopila,
že jen tebe jediného,
jsem kdy milovala.

Vrátit se to nedá,
to bohužel vím,
a naděje ve mně klesá,
když si uvědomím,
že tě vlastně nikdy,
v svém životě nespatřím…
Autor -Wendy-, 08.04.2006
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí