Utrpení srdcí

Utrpení srdcí

Anotace: no a takhle a někdy ještě víc to bolí...

Slza co padá roztříští se
O hranu podvodů a lží
Na tisíc kapek rozpadne se
A tebe to vůbec netíží

Oči co lesknou se slaně
A prázdnotou potemní
Neskryjí tu tmu ani dlaně
Tvůj krásně živý hlas oněmní

Tvé tělo zborceno žalem
Uvadlo jak pouštní růže
Srdce své co dala jsi darem
Zemřelo a co teď zmůže?

Jediný povzdech co trhá duši
Šíleně bolí vidět jak trpí
A nepomůže zacpat si uši
Vždyť utrpení je pohřbem srdcí
Autor Jitka, 08.04.2006
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Báseň zajímavá, jen trochu kostrbaté vyjádření ... chtělo by to trošku uhladit, někde trošku víc a bylo by to o moc lepší ...

08.04.2006 22:15:00 | Obyčejný básník

Smutek, smutek, smutek,
kdyby navždy utek.
Poznej humor člověče,
no a pak snad uteče.

08.04.2006 22:04:00 | Antiseifert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí