Svítání

Svítání

Anotace: ...

Když slunce vstoupí do pokoje
a světlo osvobodí lásku
z pout

Budeš usínat za melodie
kapek bubnujících na parapet
Smutná noc se bude naposledy procházet
v hávu temnoty

A hvězdy budou plakat
nad hrobem
svítání...
Autor Jean-Valjean, 08.04.2006
Přečteno 514x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí