Trápení

Trápení

Anotace: ...Rada pro ty co se trápí z rozchodu...

Netrap se a bude ti hej!
Pak svět nebude tak zlej!
Netrap se to moc tě bolí,
jak v prstu růží trny.

On či ona už nejsou tady,
ty teď hledáš moudré rady.
Tak slyš mou a poslouchej,
už se ve vzpomínkách nebrouzdej.

Přestaň už se trápit dál,
já vím že osud si s tebou hrál.
Ale co naděláš s tím?
Nic vypařilo se to jako dým!

Přestaň na ni (něj) vzpomínat,
koukaj rychle usínat.
Odešel(a) a bez rozloučení?
Tak neplač a utiš srdce roztoužený.

Mysli na něco hezkého,
až budeš usínat.
A věř v cokoli dobrého,
až jednou budeš umírat.

Teď je ale čas pořád ještě žít,
tak žij a nech to všechno být.
Otevři oči a netrap se dál,
to každý by ti dneska přál!!!

.... i já!!!
Autor Darsie, 11.12.2004
Přečteno 574x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí