Vzpomínkový obchod

Vzpomínkový obchod

Anotace: Ne nelituju, že jsi tu byl, že byl jsi mi na blízku, když měla jsem splín a když mi bylo do smíchu, že spolu sdílely jsme krásný okamžiky, jen trochu vzpomínám a mrzí mě že odešel jsi mi Ty.

Byl večer a tma se se dnem sešla,
možná to vědět dopředu,
tak bych do toho nešla.

Večer plný zážitků a do vzduchu ran,
v silvestrovském prožitku,
teď už jen vzpomínám.

Podal si mi ruku svou, já jsem Ti svou dala,
byla jsem Tvou královnou,
do rána jsem zůstala.

Hladil si mé tělo, líbal si mou tvář,
sympatie cítil jsi,
dnes však už jinou máš.

Bylo mi moc krásně s Tebou,
ač splynutí duší neměla jsem v plánu,
vzpomínky teď trochu zebou, probouzím se k ránu.

Je mi hezky, obejmu Tě, pohladím Tvé tělo,
dnes však už to všechno krásné,
kamsi uletělo.

Snažím se Tě nevídat,
vyhnout se kde můžu,
zbylo mi jen vzpomínat na silvestrovskou múzu.

Běžela bych za Tebou
a křičela, že Tě mám pořád ráda,
však nestálo by mi to za to ztratit kamaráda.

A tak dělám, že Tě nevidím
a že mě nemrzí Tvůj odchod,
až v srdci si uklidím, otevřu si vzpomínkový obchod.
Autor grázlík, 09.04.2006
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dnes první, co jsem četla....trošku se koupám v rytmu...myšlenka je ale pěkná.

09.04.2006 07:43:00 | Sima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí