Poslední vzkaz od tebe

Poslední vzkaz od tebe

Anotace: když láska končí...

Na stole papír zmačkaný
Vedle něj pero, co přestalo psát
Vzkaz je však celý zničený
Promočen od slz, co mohlo se stát

Prázdný byt smutný a beze zvuků
Jen vzpomínek odlesky
Na fotkách záznam tvých otisků
Naděje už pouhé záblesky

Otázek nespočet pokládáš
Nahlas však žádnou nevyslovíš
Lásku jak zradu teď proklínáš
A sám sobě si lhát dál nemusíš

Láska skončila jen ze strany jedné
A mnohem hůř se zapomíná
Na city a nejkrásnější chvíle
Pravá láska je jen jedna jediná

Snad čas pomůže zapomenout…
Autor Jitka, 09.04.2006
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí