Přijd´

Přijd´

Anotace: .....tak pojd´už lásko......

Tvou cestu kroky měří
vede Tě luny svit.
Zastav se u mých dveří
a pojd´se posadit.

Vím,že lásku hledáš
stejně jako já.
Tak pročpak jí nedáš
tomu,kdo jí dá.

Nenech se už dále prosit
překonej své rozpaky.
Na rukou chci Tě nosit
co chceš Ty,chci já taky

svou ruku na kliku dáváš
pojd´už prosím dál.
Splním Ti to,co si přáváš
a Ty mě,co já si přál.

Modré přinesu Ti z nebe
budu Tě mít rád.
A všechno jen pro Tebe
nemusíš se bát.
Autor Marvel13, 09.04.2006
Přečteno 701x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

přesvědčivé jen co je pravda:)..80

09.04.2006 20:07:00 | Lady Celebrian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí