...Hvězda...

...Hvězda...

Anotace: :)

...Hvězda...

Viděl jsem hvězdu, na nebi zářila
Paprsky byly jejími květy
Na všechno kolem se nádherně tvářila
Do sebe halila okolní světy...

Té hvězdě zpívám krásnou ódu
Na ní a její hvězdnou stáj
zpívám jí denně zas a znovu
jak vypadá ten noční ráj

Jak anděl na zem sestoupila
Pomocí bílých paprsků
Svým hávem si mne obklopila
Jak na rtech chuť tvých pamlsků

Jak maják záříš na mysu
line se světlo naděje
co bylo, je teď bez smyslu
srdce tě láskou ověje

Slýchávám v noci její zpěv
A stesk se hroutí do bezmoci
Má duše vydá mocný vzdech
Já vychutnávám slasti noci
Autor Peky, 09.04.2006
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tuhle mám nejradši!

21.10.2006 11:21:00 | Kailiana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí