Rozchod?

Rozchod?

Anotace: Tato báseň je je věnována mému ex, s kterým jsem byla velice šťastná. Promiňte za chyby v textu:)

Začalo to nevinně jako každá láska,
teď mi ale připadá, že v ní něco praská.

Byl si sama lichotka, básnička a vtip,
teď mi ale pripadá, že mě necháš být.

Zblbl si mi celou hlavu krásnou "paní Laskou",
jenže celý náš vztah je velkou otázkou.

Začal si mě mít rád a já Tebe taky,
teď nad naším vztahem stahujou se mraky.

Řekni mi prosím, co se mezi náma změnilo,
aby se nad naším vztahem znovu slunce rozlilo.
Autor Ms.Lonely, 01.07.2004
Přečteno 1105x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

:)

04.01.2021 17:06:22 | drb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí