MNOHOZNAMENAJÍCÍ M

MNOHOZNAMENAJÍCÍ M

Anotace: Tohle se mi zrovna moc nelíbí ale chtěla bych vědět váš názor tak mi to prosím ohodnoťte a okomentujte....děkuju

M jako mít rád….
Znamená to snad ten pocit
Jistoty z ostatních lidí??Pocit
Lásky od jiných???

M jako milovat…
To asi bude pocit velké lásky a náklonnosti
Náklonnosti většinou k jednomu člověku…
Bude to asi pocit vnitřní slaboty!!!

M jako můj milý
Můj milý bude člověk
Mnou milován
A on mne bude milovat….
Autor Katka Z, 10.04.2006
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně krásná.
100

10.04.2006 19:55:00 | Kristýna M

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí