čekání

čekání

Anotace: beznaděj

čekám
čekám na nečekané
čekám na očekávané
očekávám
nedočkávám se

očekávám ozvěnu lásky
očekávám pár slov či větu
očekávám pohlazení
po tváři, po duši
očekávám výsledek-rozuzlení
procitnutí či probuzení
očekávám konec čekání
očekávám dočkání
Autor hamba kahle, 01.07.2004
Přečteno 1588x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí