KAMILCE OD SRDÍČKA

KAMILCE OD SRDÍČKA

Anotace: Pro mě hodně váženou osobu mýho života, se kterou jsem toho tolik prožila, ale v těchto dnech s ní nemůžu být, protože jsem ji přestala chápat.

KAMILCE OD SRDÍČKA

Kamy?Jsi to vážně Ty?
Znám tě jako holku plnou dobroty..
Přede mnou stojí však osoba jiná..
V duchu se ptám:Čí je to vina?

Kam jsi se ztratila?
A proč najít tě nemůžu?
Dřív pro tě pravidla platila..
Dnes ne a já s tím nic nezmůžu.

Chybíš mi.Taková, jakou jsem znala..
Moc si přeju, aby znovu ses jí stala.
Pořezané předloktí, to není přece tvoje..
Tak přestaň už táhnout do předem prohraného boje.

Docela dost mě to totiž u tebe mrzí..
Chci tu svou Kamilku zpět..
Nenechej mne pro tvůj osud prolít slzy.
Protože s tebou mě baví svět!
Autor Turmalina, 12.12.2004
Přečteno 976x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí