Múza a nebo pravda?

Múza a nebo pravda?

Anotace: Nejspíš nedává moc smysl, ale šlo mi hlavně o myšlenku, kterou jsem tam dal. Věnováno tobě, ať už jsi kdokoliv...

Byla jsi mou múzou,
teď jsi mým krásným snem,
jsi cizí duší v těle mém,
jsi mojí láskou v srdci tvém.

Slůvkem ve tmě tě vidím,
svícen ve větě rozzařuje temnotu,
padající světlo padá na mou duši,
z temna její hlouby vystupují lásky touhy.

Vílo má na palouku tančíš,
je úplněk při kterém toužíš,
v tu dobu jasnou chci být vedle tebe,
držet tě a splynout v duši jednu.

Bolí mě útrpný pohled tvůj,
připadám si opovrhován,
položil bych život za lásku tvou,
udělám vše co budeš chtít.

...ALE...
Je těžké pochopit slova má,
je těžké pochopit slova nesouvyslá,
je těžké vyjádřit lásku k tobě,
prostě ti chci jen říct " Mám tě rád.."
Autor Láďa, 11.04.2006
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láďo...nesouvislá! oprav si to. Poslyš i volný verš by měl mít rytmus a zvukomalbu vyrovnanou.

11.04.2006 14:11:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí