Kolikrát

Kolikrát

Anotace: Ptám se Tě ptám srdce moje, kdy už skončí to trápení Tvoje, kdy zapomeneš a nebudeš vzpomínat více, kdy zas jen úsměvem budou zářit Tvé líce a kolik vody musí ještě protýct, než budeš schopné sbohem zklamání říct?

Kolikrát člověk říká si zapomenu,
kolikrát člověk říká si, už si na něj nevzpomenu,
přestanu ráda ho mít a dál půjdu,
kolikrát do kola, dáváme si tu rundu?

Kolikrát člověk nechce už vidět, toho kdo zklamal či ublížil,
kolikrát člověk nechce už vidět, nechce se přiblížit,
vyhnout se chce a na druhou stranu přejít,
kolikrát říká si, mám tam jít či nejít?

Kolikrát člověku strne úsměv, když by se rád smál,
kolikrát člověku strne úsměv, když vedle stojí srdcový král
a ústa by toho tolik říci chtěla,
jen slova jaksi někam uletěla.

Kolikrát člověk nejraděj by do vody skočil a uplaval všemu,
kolikrát člověk nejraděj by do vody skočil a pak si řekl nemělo to cenu,
oděv si máčet a vodu pít,
kolik času uplyne než jsme to schopný pochopit?

Kolikrát člověk musí světem bloudit, než zacelí se po lásce šrámy,
kolikrát člověk musí světem bloudit, než zahojí se rány,
a jak velkým krokem musíme překročit pomyslnou pásku,
než zase schopni přijmout jsme novou lásku?
Autor grázlík, 13.04.2006
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí