Pohádky

Pohádky

Anotace: Pro Jirku Vacha (napsáno 25.5.2004)

Spolu jsme svý vzdušný zámky malovali,
já celkem vážně, Ty spíš ze žertu.
Kreslils mi vrásky smíchu kolem rtů
a snad v skrytu duše jsme se tajně milovali.

Začínala jsem věřit na pohádky,
pomalu hojily se rány na duši.
Říkals, že pláč mi nesluší,
a já věřila, že dokážu číst mezi řádky.

Našla jsem v Tobě prince ze svejch snů-
jenže hledala jsem naději, kde není.
Popelka čeká na vysvobození
a Ty hledáš dál svou princeznu.
Autor Ollie, 13.12.2004
Přečteno 519x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahooooojky Ollie. Moc děkuju za tvoje úúúúúžasné komentáře ((((= Jsem tady zrovna taky...nezjdem na chat??? Budu tam čekat - snad si to přečteš. AhoY

15.10.2005 16:23:00 | Ahimsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí