POJISTKA

POJISTKA

Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...

POJISTKA

Dá se láska pojistit?
Nevím, nu šel jsem se poradit.

"Co že je to za blbou otázku"
dostalo se mi, když přišel jsem na přepážku.
Prý. chtít pojistku na lásku?

Nevím je v tom problém veliký?
z médií jsem slyšel, že lze pojistit vše
nohy,ruce,oči,sluch i hlas či dokonce faldíky.

tak proč né láska?

Záhy se mi dostalo...
Víte klik by to pane stálo!?

Nevím...kolik...mocka snad?

To nejde prý ani spočítat,
kolik by to mnělo stát.
Každou chvíli k řešení,
měli by prý na stole, tucty pojistných hlášení.

Prý,. kdo by lásku pojistil
ten by špatně pochodil.
Nakonec by zkrachovali
na čem si samo lidstvo odpradávna tolik staví?

I já jsem záhy ten smutný paradox pochopil,
proč nepojistitelný byl můj cíl.

A tak nevěřícně kroutím hlavou
vracejíc se dom za mladou.
Říkám si.
jaké je to asi riziko?
vzít si lásku ...
tak říkajíc na triko...

o5ja
Autor o5ja, 13.04.2006
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí