Co mi připomínáš

Co mi připomínáš

Anotace: Kdyz na Tebe myslím, vybaví se mi tohle..

Hvězdu, co zapadá k ránu,
Hrad otvírající bránu,
Jarní trávu, mladou svěží,
Křídla zvonů pražských věží,
Dálku, která za rohem je,
Sladkou noc, co voní temně,
Hudbu, která štěstím zvoní,
Lehounký cval bílých koní,
Něžný sníh co obleče mě,
Tichou píseň znící jemně.
Ospalost, tak sexy krásnou,
Světlo, před nímž jiná hasnou.
Autor Vesper, 13.04.2006
Přečteno 680x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí