NEMILUJEŠ MĚ UŽ PROČ?

NEMILUJEŠ MĚ UŽ PROČ?

Anotace: Tady máte ještě jednu.

Já miluji tebe, ty nemiluješ už mě .
Proč si říkal neopustím tě?
Když si mě zklamal,za jinou šel,
Abys s ní šťastný byl.

Já ti dala lásku,
Byla ti vždycky věrná,
Tys mi zahnul a mě srdce bolí.
Je roztříštěno na malinké kousky,
Někdo je už neslepí.

Já milovat už nechci,bojím se už toho,
Já rači celí život smutná budu,
Bez lásky a štěstí budu žít.

slzy mi tečou po tvářích,
Proč jen to tak moc bolí,
Já věděla že ty jsi pro mě ten PRAVÝ!
A chtěla s tebou krásný život žít,
Mít s tebou plno dětí,
Jak jsme si plánovali.

Ted už vím že šťastná už nikdy nebudu,
A plakat jen tak nepřestanu.
Já miluji tebe proč ty mě ne?
Proč nechceš odpovědět?
Nevíš co?Řekni mi to!
Autor Terík, 13.04.2006
Přečteno 500x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí