Tak se s tím smiř

Tak se s tím smiř

Anotace: Přej a bude Ti přáno, i když to občas bolí, i když je někdy lepší ráno, přes záda dostat holí, však každý svého strůjce štěstí a k Tobě přijde taky, že nechal Tě stát na rozcestí, časem se schová za mraky.

Klaplo jim to,
tak už se s tím smiř,
nesnaž se marně,
hledat k srdci jeho klíč.

Klaplo jim to,
už na něj nemysli,
nestojí za to ti,
jsou to jen nesmysly.

Klaplo jim to,
tak už ho nehledej,
cestou svou dál,
chtě-nechtě zas se dej.

Klaplo jim to,
nemá cenu ho mít ráda,
stěží teď v něm
nalezneš kamaráda.

Klaplo jim to,
vždyť vidíš, jak je šťastný,
tak přeci zapomeň
na ty chvíle krásný.

Klaplo jim to
a ty si v stála v pozadí,
už to pusť hlavy,
život si poradí.
Autor grázlík, 14.04.2006
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednoduchý, ale pěkný

14.04.2006 13:37:00 | gemerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí