Pro Ondru....

Pro Ondru....

Anotace: ...

Neloučím se jen ti chci říct,
že ublížils mi mnohem víc.
Dávno jsem věděla,že jsi zase TY a JÁ,
ale tajně jsem doufala,že budu zase tvá.
Nechtěla jsme litovat a lituju
pořád po tváři tečou slzy,
řekla jsem pár vět,
co mě teď mrzí.
Nás dva teď dohromady sloučí,
jen pozdrav a tím to končí.
To je mé rozhodnutí a nebude jiné
i když má láska k tobě čím dál víc kyne.
A jak narůstá, čím dál víc mě to bolí,
a já budu mít dlouho oči zaplavené v soli.
Už nebude pusa,
už nebude šeptání,
teď už bude jen moje tajné stýskání.
Autor Janica, 14.04.2006
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí