Houby víš

Houby víš

Anotace: Už neřeknu Ti ani kdybys chtěl, o čem sním a co je můj nejkrásnější sen, po čem za úsvitu toužím, čím se srdíčko mé souží. Co mě trápí, co mě rozesměje, jestli dokážu žít bez naděje. Už neřeknu Ti ani kdybys prosil, musíme jít dál, život pole zkosil.

Houby víš, co se ve mně děje,
když Tě denně potkávám.
Houby víš, co se ve mně děje
a čím utěšit se nechávám.

Houby víš, o čem sní moje srdce
a po čem touží moje dlaně.
Houby víš, o čem sní moje srdce
a kam chodí spát v noci laně.

Houby víš, jak mi je
a co mě pořád sužuje.
Houby víš, jak mi je
a co mé srdce miluje.

Houby víš, jestli jsem smutná,
když se moje ústa smějí.
Houby víš, jestli jsem smutná
a zda usínám s beznadějí.

Houby víš, jestli je mi ouzko,
když Tě denně potkávám.
Houby víš, jestli je mi ouzko
a zda Tě pořád v srdci mám.
Autor grázlík, 15.04.2006
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná!!!
Zajímavě píslá!!!
100
ps:vrátit se do pohádky? a co když jsme neměli pohádku ani rozepsanou, kam se pak vrátit, kam???
Prostě zpátky...
chi
díkes

15.04.2006 09:22:00 | Kristýna M

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí