JAK MILOVAT

JAK MILOVAT

Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...

Jak milovat...

I kdyby člověk nemohl usměv dát, protože ho nemá
I kdyby člověk nemohl nic psát, protože neumí
I kdyby člověk nemohl pohled dát, protože je slepý
I kdyby člověk nemohl vyslyšet , protože je hluchý
I kdyby člověk nemohl a přesto miluje a o lásku se snaží
každá zrada ho fackuje a k pochybnostem stahuje.
Pokud někdo miluje tak věří že ho nezklame
a v lásku, která je pevně bojuje a nelituje,něčeho co zrovna nemá ,
protože může ztratit více než ve skutečnosti měl.
Člověk který by však všechno v životě poznat i míti chtěl
přestane cítit a vnímat co má a jeho duše bude zmatená a nejistá.
Ta pravá láska je jen jediná někdo ji chválí a jiný zase proklíná,
vše záleží od postojů které lásku vrací domů.
Možná je to slátanina a možná je pravda trochu jiná...
každý v sobě má své JÁ,
které by měli milovat a ctít oba dva.

o5ja
Autor o5ja, 15.04.2006
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí