Vodopád pocitů

Vodopád pocitů

Anotace: ,,,

Slunce jasné jiného světa,
Proč ta bodavá věta??
Vodopád pocitů,jenž nelze vrátit zpět
leť slavíčku za štěstím hned!

Na své cestě mou lásku pozdravuj,
jen zářivými a štastnými myšlenkami pluj,
Až tě laskavá slečna pohladí,
a tvé srdce se rázem zastaví,
tak věz ,že tam planou slzy lásky,
co bloudí milostnými pásky!
Autor Lukika, 13.12.2004
Přečteno 568x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí