Velká spousta otázek

Velká spousta otázek

Anotace: Mé stále se opakující myšlenky. Kéž by si to přečetla a ozvala se. Hodnoťte, jestli to aspoň zaujme.

Velká spousta otázek

Nekonečný pohled
velká spousta otázek
cosi stíní výhled
nepřiznávám zármutek

Mé prázdné oči
naděje že přijde
myšlenky se točí
a peci je jinde

Oči vlhnou
vzpomínka je tu
myšlenky nezapomenou
nezapomenou na KATKU
Autor Lavočkin, 16.04.2006
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí