Sen jako jiný a přece odlišný.

Sen jako jiný a přece odlišný.

Anotace: Už se vám zdálo o lásce?

Sbírka: LADYfuny for you

Taky už se vám to stalo,
že se vám najednou špatně spalo.
Láska.
To je to co se vám zdálo,
nevěříte?To se vážně stalo.
Probuď se!
Neboj se!
Láska není zklamání a strach
i když se vám zdá,že je to jen krach.
je to jen sen
tak najevo dej,že nejsi láskou zkosen.
Jen se neboj dát na jevo,po čem opravdu toužíš
i když se zrovna láskou soužíš.
za chvíli se probudíš
a...
Cože?Ptáš se co uvidíš?
Nic.Jen tmu a prázdnotu.
Co víc bys chtěl?
To ti nestačí?
Nestačí ti,že láska její je jak ta dračí.
Uvidíš že ti postačí,že láska je jak když se mračí
a za pár minut se rozední.
Nech se vést svým srdcem
a uvidíš že nebudeš tím zkosen.
Pravá láska zůstává
a ta špatná končí.
Autor ona ..., 16.04.2006
Přečteno 431x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí