Nikdo

Nikdo

Anotace: Znáte ten pocit, když vám strašně někdo ublížil?..jo já taky a napsala sem tohle

Pohled do očí nikoho,
zarytý v paměti vrací se stále,
mrazí vášnivé city,
dotykem ledového krále.

Dech nikoho lásce sebral život
ničivým úderem rychlého blesku,
rudě zbarvené růže položit,
na lásky černou náhrobní desku.

Usměv darovaný nikým,
vysmívá se touze,
tlukot poničeného srdce
zní teď opravdu dlouze.

Cit k nikomu
jak zápas života se smrtí
Pokaždé se dívá na to, jak dívčí srdce
jen na nicotný prach rozdrtí
Autor Endy, 17.04.2006
Přečteno 507x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

A nikdo nevidí,
neslyší,
necítí a nevnímá
Tvou bolest...
Beznaděj je děsivá...

18.04.2006 00:42:00 | Harr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí