Miluju

Miluju

Anotace: Chci tě zpátky.

Milovat znamená žít,
milovat znamená snít.
Moc tě miluju, ale bolí to,
někdo to zkazil,ale kdo?
Byla jsem to já anebo ty,
je to jedno, čas se nevrátí.
Říkáš mi princezno, já ti princi,
nevím co dál, já zpátky tě chci.
Dokážeš vykouzlit úsměv na mé tváři,
ve tvé přítomnosti mé oči září.
Tvůj úsměv potěší a zahřeje,
proč naší lásce nikdo nepřeje?
Autor Kopretinka, 18.04.2006
Přečteno 459x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A bolí to... je tohodně citlivý. Ten začátek mě dostal. Pak se mi to trošku rozešlo.

19.11.2006 21:42:00 | Julie Park Rock

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí