Bolí to...

Bolí to...

Anotace: co říct? Snad jen, že to hodně bolí.

I když už jsi dlouho pryč
a k lásce mé jsi ztratil klíč.
Stále myslím na ten krásný sen,
však slzy po něm zůstaly jen.
Pořád mi říkáš, že máš rád,
miluješ jinou! Nech city mé tát.
Bolí to, když slzy smáčí svatozář,
bolí to, když jdeš s ní klidně před oltář.
Toužíš po těch slovech:,,ráda Tě mám."
Proč mi to děláš? Já myslela jsem, že tě znám.
Proč chceš mě chránit, tišit pláč můj,
když miluješ jinou, proč říkáš mi stůj?
Proč nechceš, abych byla s jiným,
pořád mě chceš? To snad ne! Dokaž mi, že se mýlím.
Autor Jajja, 18.04.2006
Přečteno 348x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nadherna basnicka, viem presne ako Ti je.. no jedna dobra rad: kasli na neho, je sebec, má inú a Teba si drží v rezerve (ale to je len môj osobný názor) dávam 100%

18.04.2006 22:24:00 | richchie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí