Svatební oznámení

Svatební oznámení

Anotace: .....................

Na bílém papíře
lesknou se věty
je to až k nevíře
všude jsou květy

moc dobře víš
co mezi květy se píše
při čtení řádků
umíráš tiše

se slzou v oku
čteš, že ze slečny bude teď paní
měl by jsi popřát moc šťastných roků
a zapomenou na ni

ona se svobody teď vzdává
Tvoje už není
za jiného se vdává
a to co bylo,skončilo v zapomění...
Autor Nola77, 14.12.2004
Přečteno 581x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí