Mám Ti ještě psát

Mám Ti ještě psát

Anotace: ...nebyla jsem si jistá jestli je do mě zamilovaný stejně jako Já do něj...a jak jinak se lip vyjadrit nez v basnicce...

mám ještě Ti psát?
Zkouším hádat máš-li mě ještě rád.
čekat na splnění snu dál
a bát se, aby si o mě ještě stál.
čekat jak princezna na prince.
bojovat o Tebe, jak v cílové rovince
Možná že budu čekat napořád
a stejně dál budu psát
k písni napíšu tu známá slova
hrát jí budou v prázdném sále zas a znova,
ty slova co zní v srdci mém,
slova o lásce, která prý je snem
láska- Jo ten cit, co prý má spoutat všechno zlo světa
jak zní ta kratičká věta?
Dokážeš mi tu krátkou větu ještě říct
nebo nemám chtít už víc?
Ty víš, že stačí tak strašlivě málo,
aby se i z mála mnoho stalo.
A to, že jinou míváš v náručí mě strašlivě mrzí
ale už nepláču, proč? Vyschly mi slzy.
Prázdnotu v srdci zaplní kolotoč života
za prázdnem, prý skrývá se už jenom samota.
A i když srdce krvácí tak tvář se musí smát
jo tak ptám se proč teda umí člověk milovat?
Jak asi je princezně, když princ nepřišel?
Jak by se cítila noc, když by měsíc nevyšel?
Třeba se ještě všechno změní
toužím opět cítit tunu pocitů, z tvého políbení
Nechci jen vzpomínat na to když jsi moji dlaň hladil
Já dokážu zapomenout na to ze si moje srdce zradil

Jsi v mém srdci stále, stále Tě tam mám..
a čekám...tiše tu čekám, lásko...pořád dál…
Autor Endy, 18.04.2006
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí