Poslední polibek

Poslední polibek

Anotace: ???

U okna sedí dívka s modrými vlasy,
dívá se na trávu zelenou jako její šaty.

Její rudá ústa šeptají slova z knihy
s vazbou barvy jejích rtů,
ta kniha je plná rudých polibků.

Jen jeden je modrý..........studený,
mrtvá ústa mrtvým polibkem promluví.

A dívka s vlasy modrými jako nebe
ztratí se v polibcích od tebe.

V polibcích co hřejí, i jeden, co studí jako led
a i když je ledový a studený,
je to ten nejcennější......je totiž poslední.
Autor Kamuniak, 14.12.2004
Přečteno 680x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí