Budoucnost

Budoucnost

Anotace: Stesk mě jímá, snad dojímá.

Budoucnost je nejistá,
jen my víme své,
oči se zalesknou,
když jdem od sebe.
Každý jiným směrem,
každý cestou svou,
snad se zase sejdem,
a budeš chvíli mou.
Ten krásný pocit tepla,
jenž se láskou nazývá,
pokaždé když jsme spolu,
když jsi má,
říká,
šeptá,
buď vždy má,
má jediná.
Dnes je tento okamžik,
plný krásných pocitů,
co bude zítra,
mžik
a je konec snům,
které jsme snili,
když jsme pili,
přímo hltali,
z vlastních rtů.
Autor Ďábel sám, 19.04.2006
Přečteno 606x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Citlivé, závěr silný.

06.04.2024 16:40:06 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí