Jsi

Jsi

Anotace: pro všechny které jsou...

Sbírka: Láska, sex a tak...

Sluneční záře
vzdech do polštáře
měsíční třpyt
něha a klid

Voňavá květinka
rumová pralinka
blankytné nebe
co do ráje vede

Šťavnatá meruňka
léčivá meduňka
hřejoučká kočička
milostná písnička

Měkoučký obláček
slaďounký koláček
duhová kulička
nádherná samička

Myšlenka na lásku
z říčky pár oblázků
pusinka na líčka
tahleta básnička
Autor Bean, 14.12.2004
Přečteno 1615x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

chybí zde Lištička

15.01.2008 19:09:00 | MalaIzis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí