Medový ráj...

Medový ráj...

Anotace: ...blbůstka co mě napadla včera ve vaně!

Vydal ses hledat Ráj medový,
kde malý skřítek žije,
dnes už Ti však nepoví,
jak zní líbezné melodie.

Slova lásky dávno neslyší,
najít ráj Ti nepomůže,
bolest v srdci se netiší,
medový čaj snad napomůže.

Rukou roztřesenou tvář tvou utešuje,
z očí line se spousta bolesti,
však skřítek si nestěžuje,
pouze se napil poháru hořkosti.

Snad bude stačit mu zbytek Tvé lásky dokázat
a zbavit ho bolestí,
ať může dalším lidem ukázat,
jak najít cestičku ke štěstí.
Autor Mattyys, 20.04.2006
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí