Marný boj

Marný boj

Anotace: Takhle to s P.B. nakonec dopadlo... Je to stručné, ale hodně výstižné.

Snil jsem si jen
svůj malý sen,
že já jí snad
budu mít rád
do doby, než
řekne jdi, běž,
Přeji si aby,
byla teď tady,
chtěl jsem ji, však
ujel mi vlak,
chci jí, ale
utíká stále,
jak na ní když,
prchá jak myš,
co dělat, inu
jdu hledat inú.
Autor Richard LaFontaine, 20.04.2006
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí