P.B.

P.B.

Anotace: Nu, vyznání jedné slečně P.B. , ale to už je taky stará historie...

Záříš jak sluníčko když se směješ,
když vše s nadhledem bereš.
Blond rozpuštěné vlasy,
kudrnaté, spíš vlnité asi.

Jak samet máš hebké tváře,
anělská jde z tebe záře,
netrpělivá, když musíš čekat,
nemá cenu se vším spěchat.

Plno kámošů kolem tebe,
v klídku život - prostě veget,
voníš jak rozkvetlý jarní květ,
s tebou je hned lepší svět.
Autor Richard LaFontaine, 20.04.2006
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí