Chtěl bych moc nebo málo

Chtěl bych moc nebo málo

Anotace: Nezkrocený, ale svůj.

Chtěl bych poznat Tvoje tělo,
chtěl bych líbat Tvoji tvář,
Chtěl bych hladit Tvoje vlasy,
které lehly na polštář.

Chtěl bych hladit Tvoje ruce,
chtěl bych líbat záda Tvá,
Chtěl bych být tím chtíče strůjcem,
na kterého myslíváš.

Chtěl bych laskat Tvoje vnady,
chtěl bych znát Tvá zákoutí
chtěl bych býti věčně mladým,
kterého si ho nezkrotíš.
Autor Ďábel sám, 20.04.2006
Přečteno 399x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné a příjemné číst.

12.12.2023 13:10:49 | mkinka

:)

12.12.2023 17:43:19 | Ďábel sám

Rádo se stalo.

11.04.2024 17:02:28 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí