Proč

Proč

Anotace: ???

Pili jsme spolu z jedné sklenky
a svět se nám tak krásný zdál,
už tenkrát věděl jsi, že bude jiná,
už tenkrát jsi mi lhal.

Já bloud jen pro tebe jsem žila
celá ti oddaná, čím jsem si zasloužila
že tě teď jiná má?

Co je na ní lepšího co umí lépe než já
proč krásnější se ti zdá
já srdce své ti dala a nic si nenechala
pověz jak žít mám - tobě je hej, ty nejsi sám.
Autor takova, 15.12.2004
Přečteno 512x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí