Zatím jsem pro tebe jen vzduch

Zatím jsem pro tebe jen vzduch

Anotace: Zatím

Zatím jsem pro tebe jen vzduch,
snad se mi splní touha mých tuh.

Chtěl bych být vánek,co smí se tě
dotýkat beztrestně
po celém těle,
cítit se skvěle
a roznášet tvou vůni po okolí.

Chtěl bych být vítr,co
tě ochladí v horkých dnech
zahřeje v zimních snech
a hraje si s tebou na cokoli.

Chtěl bych být uragán.
Na zem tě strhnout,
šaty roztrhnout,
zaklesnout se do sebe jak soukolí.

Zatím jsem pro tebe jen vzduch...

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 21.04.2006
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

A tak trochu rozfoukaný ;-)

08.01.2022 19:59:10 | Petr Z

Splavný...

21.04.2006 21:01:00 | Buližník

No ale jo, asi na těch 80% (podle mně).

21.04.2006 14:25:00 | frangir

80 Je dost dobrých, díky :-)

08.01.2022 19:58:50 | Petr Z

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí