Čelem vzad

Čelem vzad

Anotace: Neotáčet se zpátky je nemožné!

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Neříkej mi, co chci slyšet,
namaluju upřímnost – akt bez pozlátka,
už dlouho jsme jen příležitostní milenci,
co nezamykaj´ svoje zadní vrátka…

Myslím, že jsem blázen, ale možná jsem jen šťastná,
navždy zadlužená tvým dávným iluzím,
dluh, co nesplatím, když ty usínáš
ve chvíli, kdy se probouzím.

Jsem potopená až po krk v rozporu,
bojím se tě ztrácet, bojím se tě nalézat,
kdo řekl „neotáčej se zpátky“,
netušil, jak těžký je udělat čelem vzad…
Autor Keilanne, 21.04.2006
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výborně...

08.05.2006 20:58:00 | skaj

Pořád musím obdivovat, jak píšeš...

26.04.2006 11:30:00 | Cecilka

upřímnost - akt bez pozlátka.. špica.. :-)

21.04.2006 20:21:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí