S radostí

S radostí

Anotace: S radostí sobě vlastní, pro ženu kterou nevlastním.

S radostí Ti oznamuji,
že zas mohu milovat,
v hlavě snad už nemám bludy
a že zas mám život trochu rád.

S radostí Ti dávám život,
který mi byl darován,
nebyl jsem snad špatný pilot,
který chtěl dost riskovat.

S radostí se kloním k zemi,
před Tvým krásným znamením,
možná budu navždy němým,
po Tvém krásném mazlení.

S radostí Ti oznamuji,
že už lásku trošku znám,
a až přijde tunel světla,
nebudu se vůbec bát.
Autor Ďábel sám, 21.04.2006
Přečteno 420x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Citlivé.

11.04.2024 17:05:25 | mkinka

Docela líbí, jen mi ji kazí slůvko "němím" - opravit to na jiné ý :-)

21.04.2006 21:37:00 | wee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí